Wat doen wij

Het keuren van gereedschap en machines in Delft

Delmast keuringen in Delft heeft zich gespecialiseerd in het repareren en keuren van elektrische gereedschappen, klimmaterieel en valbeveiligingen in een radius van zo'n 25 km rondom Delft, zoals in Rijswijk, Rotterdam, Zoetermeer en Katwijk.

Wij verzorgen voor verschillende bedrijven de keuringen. Dit wordt gedaan voor aannemers, monteurs, dakwerkers en schilders. Maar ook onderwijsinstellingen kunnen worden bediend. De tarieven voor de keuringen zijn gering, echter de hoe meer apparatuur hoe voordeliger het wordt.

Naast onze activiteiten rond de keuringen van machines en gereedschappen, leveren wij deze ook van vooraanstaande merken. Als groothandel kan Delmast Keuringen een breed scala aan artikelen leveren, in de rubriek producten ziet u ons aanbod.

 

Keuren van gereedschap en machines
Keuren van gereedschap en machines

Wie zijn wij

Ruim 15 jaar ervaring in keuringen

Delmast Keuringen al 15 jaar de specialist in keuringen
Delmast Keuringen al 15 jaar de specialist in keuringen
Delmast Keuringen al 15 jaar de specialist in keuringen

Met een ervaring van ruim 15 jaar wordt Delmast keuringen voornamelijk ingezet voor betrouwbare keuringen van machines en gereedschappen voor aannemers, monteurs, dakwerkers, schilders en onderwijsinstellingen.

Wij bieden goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs, die nog gunstiger wordt naarmate er sprake is van meer objecten, informeert u voor de mogelijkheden per e-mail of per telefoon, wij informeren u graag over wat wij voor u kunnen betekenen.

Bent u overtuigd?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Delmast Keuringen

Hugo de Grootstraat 14
2613TV Delft

06-24559677

KvK nummer: 76769062
BTW nummer: NL003134965B69