Gereedschap en machine keuringen Delft

Delmast keuringen in Delft heeft zich gespecialiseerd in het repareren en keuren van elektrische gereedschappen, klimmaterieel en valbeveiligingen in een radius van zo'n 25 km rondom Delft, zoals in Rijswijk, Rotterdam, Zoetermeer en Katwijk.

Naast onze activiteiten rond de keuringen van machines en gereedschappen, leveren wij deze ook van vooraanstaande merken. Als groothandel kan Delmast keuringen een breed scala aan artikelen leveren, in de rubriek producten ziet u ons aanbod.

De ARBO wet verplicht bedrijven en instellingen om gereedschappen periodiek te laten keuren. Delmast keuringen is hiervoor volledig gecertificeerd, waardoor u verzekerd bent dat deze activiteiten goed gebeuren en uw personeel er van op aan kan dat zij werken op een veilige werkplek in de regio Delft. De keuringen kunnen op locatie plaatsvinden en desgewenst in de weekenden, zodat u zo min mogelijk overlast ondervindt.

De bestelwagen van Delmast Keuringen
Keuringen op lokatie

Ruim 15 jaar ervaring in keuringen

Met een ervaring van ruim 15 jaar wordt Delmast keuringen voornamelijk ingezet voor betrouwbare keuringen van machines en gereedschappen voor aannemers, monteurs, dakwerkers, schilders en onderwijsinstellingen.

Wij bieden goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs, die nog gunstiger wordt naarmate er sprake is van meer objecten, informeert u voor de mogelijkheden per e-mail of per telefoon, wij informeren u graag over wat wij voor u kunnen betekenen.